top of page

Pakej Homestay Langkawi

Pakej Homestay Langkawi

Homestay Langkawi merupakan salah satu daripada variasi pilihan pakej percutian Langkawi yang kami sediakan bagi group yang datang bersama family ataupun yang ingin menikmati percutian secara bajet. Dengan ada variasi ini, akan memberikan pilihan kepada para pengunjung untuk mendapatkan pakej percutian yang sesuai dengan mereka.

Pakej Homestay Langkawi kami didatangkan dengan penginapan di homestay. Kereta sewa dan juga mangrove tour adalah optional. Ini bagi memudahkan anda untuk menetapkan bajet yang anda perlukan. Sila lihat senarai pakej homestay Langkawi untuk rujukan anda.

Homestay Idul

RM230

Max 10 orang serumah

Homestay Idul merupakan homestay yang terletak di Kg Kenyum, Ulu Melaka. Ianya berhampiran dengan Makam Mahsuri, Gunung Raya dan mempunyai pemandangan sawah padi. Sarapan pagi disediakan

Homestay Mawaddah

RM200 semalam

Max 10 orang serumah

Homestay Mawaddah merupakan homestay yang terletak tidak jauh dari Mahsuri Center dan mempunyai 4 rumah yang berdekatan. 

Homestay Tasnim

RM220

Max 14 orang serumah

Homestay Idul merupakan homestay yang terletak di Kg Kenyum, Ulu Melaka. Ianya berhampiran dengan Makam Mahsuri, Gunung Raya dan mempunyai pemandangan sawah padi.

Please reload

bottom of page