

Pakej Percutian Pulau Malaysia
Destinasi Pakej Percutian Pulau Anda
Pakej Percutian honeymoon Krabi
4D3N Krabi Honeymoon Package / 4D3N Pakej Bulan Madu Krabi
(Option 1)
![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Itinerary Package
Hari 1 (Krabi Airport - City Tour - Hotel/Private)
Setiba di Airport Krabi, di Sambut oleh pemandu pelancong dengan sejambak bunga. Kemudian melawati Krabi's famous temple called Tiger Cave Temple dan melihat Thai Buddhist temple, Chinese temple, Limestone caves, the ancient big tree, hight light is cave, mountain dan scenery with 1,237 anak tangga untuk mendaki . Seterusnya meneruskan perJalanan melihat bandar Krabi dan melawat Krabi Marine Rehabilitation. Akhir sekali, perjalanan ke Ao - Nang Beach Hotel untuk "Check in".
7:00 Pemandu Pelancong akan mengambil di hotel untuk candle light dinner di Fancy Thai Restauran
Bermalam di Ao-Nang Beach
Hari 2 (Hari lawatan Phi-Phi Island dengan menaiki bot laju berserta makan tengah hari (8:30am - 4:00 pm))
Bersarapan pagi di Hotel
Kemudian pemandu pelancong akan mengambil pelancong di Hotel
Menaiki bot laju untuk ke Phi Phi Leh, bersiar-siar di Viking Cave dan Phi Leh Lagoon (merupakan antara lagoons tercantik di Phi Phi Leh)
Berhenti di Loh Sa Ma Bay untuk swimming, snorkeling. Menuju ke Maya Bay. Pada tahun 2000, "The Beach" di filimkan di Maya Bay. Selepas itu, melawati Monkey Bay. di sini, pelancong akan di sambut dengan monyet-monyet kecil
Makan tengah hari buffet dan berehat di restauran Phi Phi Island
Selepas makan tengah hari, snorkeling di Hin Klang. Ia merupakan snorkeling laut terbuka disepanjang taman terumbu karang berwarna warni
Pada akhir lawatan ini, berhenti dan menghabiskan masa untuk swimming, relaxing dan sun bathing di Bamboo Island
Pulang ke Jeti dan kemudian pulang ke Hotel
Bermalam di Ao - Nang Beach
Hari 3 ( Pilih salah satu destinasi di bawah ini )
Sarapan pagi di Hotel
Sila pilih salah satu destinasi pilihan anda:
-
Satu hari berkayak di Sea Caves dengan makan tengah hari (8:30am - 4:00 pm)
-
Asian Aroma Massage 60 minute & Facial treatment 60 minute
-
Separuh hari berkayak di Sea Caves bersama makan tengah hari (8:30am - 4:00pm)
-
Berkayak di Ao - Thalen + elephant trekking (8:30 am - 4:00 pm)
-
Elephant trekking untuk 2 jam (1 jam riding, 1 jam sightseeing di catfish farm, with fruit, water- makanan tengah hari tidak disediakan )
-
James Bond or Phang Nga Bay with Canoeing & makan tengah hari (8:30 am-4:30 pm)
-
Jungle Tour Hot Springs, Emeralad Pool & Tiger Cave Temple berserta makan tengah hari (8:30 - 4:00 pm)
-
Hong Island Tour berserta makan tengah hari (8:30 am - 4 pm)
-
Krabi 4 Islands tour menaiki Bot laju (8:30 pm - 2:30 pm)
-
Berkayak di Thalen + makan malam BBQ
-
Berakit 5 km + elephant trek 30 minit dan fish spa
Bermalam di Ao - Nang Beach
Hari 4 ( Hotel - Shoping - KBVA/P )
Sarapan pagi di hotel. Tempat terakhir di kunjungi adalah Kedai Cendermata dan seterusnya ke Krabi International Airport
High Season: 1st Nov2016 – 19 Dec 2016 / 16 Jan 2017 – 30 Apr 2017
NOTA:
PAKEJ TERMASUK:
-
Perkhidmatan peribadi ulang-alik dari/ke Krabi Airport
-
Bunga selamat datang
-
Minum selamat datang
-
Setengah hari melawati bandar semasa tiba
-
Semua bayaran masuk, Pemandu pelancong tempatan berbahasa Inggeris
-
Kemudahan untuk 3 malam berserta ABF
-
Candle Light dinner (Thai set menu)
-
Lawatan ke Phi-Phi Island menaiki bot laju berserta makan tengah hari (Buffet)
-
Lawatan pilihan pada hari ke 3 dengan pemilihan
-
Hiasan bilik
-
3 x sarapan pagi, 2 x makan tengah hari, 1 makan malam (Makanan Halal disediakan atas permintaan pelanggan)
PAKEJ TIDAK TERMASUk:
-
Apa-apa yang tidak disebut dalam ini seperti Makanan Lain, Tips, Minuman, Airport tax, single-room supplement, perbelanjaan persendirian, Insurans Perjalanan, Visa, Flight in/ out, Mana-mana lawatan pilihan atau tambahan atau aktiviti semasa masa lapang.
Remarks:
-
Butir - butir program akan berubah bergantung pada air pasang dan juga keadaan cuaca
-
Barang yang perlu dibawa : Sunscreen, sunglasses, camera, hat, towels
-
Tour Includes: Hotel Transfer, entrance fees, accident insurance, mask & snorkel, life jacket, first-aid kit, water, fruit, lunch & English speaking Guide



